Magunkról

Miért válassza a Medve Medical Egészségközpontot?

 • Budapesti Magánrendelőnkben dolgozó szakembereink neves fővárosi intézmények és klinikák nagy szakmai tapasztalattal rendelkező orvosai, asszisztensei vagyis a Medve Medical Egészségközpontban magas szintű szakmai ellátásban részesül a beteg.
 • Egészségközpontunkban az egészségügyi szolgáltatások sorában több hiányszakma is megtalálható, ami más intézményeknél hiányozhat.
 • Magánrendelésünk másik nagy előnye, hogy a betegnek nem kell órákat várnia, esetleg szabadságot kivennie, hogy szakorvoshoz kerüljön: egyeztetett időpontra érkezik, vagyis a kényszerű várakozás idejét felváltja a gyors, hatékony szakorvosi ellátás.
 • Magánklinikánkon 32-féle szakorvosi ellátást tudunk biztosítani, szakorvosaink egymáshoz tudják irányítani betegeinket, nem veszítünk időt, nem kell külön egészségügyi intézménybe menni új orvost keresni egy adott problémára.
 • A modern, komplex diagnosztikai (vizsgálati) módszereknek köszönhetően gyorsan kaphat diagnózist és szükség esetén orvosi ellátást, kezelést, receptet.
 • A labor háttér elérhetősége, és számtalan laborvizsgálati lehetőség az Ön kényelmét szolgálja.
 • Kulturált, modern, igényes, elegáns, igazi orvosi rendelői környezetben, családias légkörben várjuk budapesti és vidéki pácienseinket.
 • Megfizethető árakkal, magas ár/érték arányú magánorvosi szolgáltatás.
 • Belvárosi elhelyezkedésünk ellenére könnyen lehet a Medve Medical Egészségközpont környező utcáiban parkolni, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthetők szakorvosi rendelőink.
 • Magánrendelőnkben munkatársaink angolul is tudnak kommunikálni külföldi pácienseinkkel.
 • Betegcentrikusság. Betegeinket nem hagyjuk magukra a problémájukkal, magánrendelőnkben szakszerű, személyre szabott segítséget kapnak: a háziorvoslástól a laborvizsgálatokon át a szakrendelésig, minden egy helyen megoldható, és a legjobb szakemberek garantálják a gyógyulást.

Cégtörténet

A Medve Medical Egészségközpont 2007. január óta fogadja pácienseit Budapest 2. kerületében, a Vízivárosban. Cégünkön belül ez volt az első magántulajdonú, komplex szakorvosi ellátást nyújtó magánrendelő. Az első években 16 szakorvos 20 szakmában képviseltette magát. Három év alatt a Medve Medical magánrendelője kinőtte kereteit. A gyógyulni vágyó betegeink igényéhez igazodva jelentős fejlesztést hajtottunk végre, aminek eredményeképpen Budapest 2. kerület, Medve u. 34-40. szám alatt, 2014-ben megkezdte működését egy új, modern, jól felszerelt Egészségközpont, melyben 6 új rendelőhelyiség, és plusz kezelőhelységek várják a pácienseket. Az általunk kínált magánrendelések a járóbeteg-ellátás teljes választékát nyújtják a klinikát felkereső, magánszemélyeknek és vállalatoknak egyaránt.

A Medve Medical Egészségközpontunkban 32 – féle szakrendelés közül lehet választani – a vizsgálatokat a legkorszerűbb számítógépes eszközökkel végzik. A beteg diagnózisát a szakorvos időt rászánva – szemben az állami rendelések időhiányos, a nagy betegszám miatti kapkodó, és sokszor pár perc alatt elvégzett vizsgálataival– a legteljesebb alapossággal és odafigyeléssel állítja fel. A betegnek nem kell órákat várnia, esetleg szabadságot kivennie, hogy szakorvoshoz kerüljön: egyeztetett időpontra érkezik, vagyis a kényszerű várakozás idejét felváltja a hatékony szakorvosi ellátás!

Magánrendelőink számos egészségpénztárral állnak szerződésben.

Budapesti magánklinikánkon a betegellátás keretén belül – annak teljes igényű részletezése nélkül – az alábbi magánrendeléseket vehetik igénybe gyógyulni vágyó betegeink: