Neurológia

Mit nyújt a neurológiával foglalkozó magánrendelésünk?

Az ideggyógyászat, más néven a neurológia az orvostudománynak az idegrendszer betegségeinek vizsgálatával és gyógyításával foglalkozó területe. Ezek a kórképek nagyon változatos tünetek formájában jelentkeznek, emiatt a legkülönbözőbb panaszokkal fordulhatnak elő. Az idegrendszeri eredetű betegségek gyakran járnak fájdalommal, amelynek jelentkezését követően keresnek fel a betegek a neurológai szakrendelést. A Budapest II. kerületi Medve Medical Egészségközpontban található magánrendelés a neurológiai betegségek minden területével foglalkozik.

Milyen betegeknek ajánljuk a neurológiai magánrendelés felkeresését?

Ha valakinél gyakran jelentkezik szinte csillapíthatatlan fejfájás, amely a mindennapi életet, munkavégzést negatívan befolyásolja, javasolt neurológust felkeresni és az okokat kivizsgáltatni. Epilepszia gyanúja esetén, amely görcsös rohammal, emlékezetkieséssel járó eszméletvesztést okoz, szintén neurológus szakember tud segíteni a diagnosztizálásban és a terápia kialakításában. Érdemes felkeresni neurológia magánrendelést amennyiben a következő panaszok gyötrik: különböző fájdalomszindrómák, mint fej és derékfájás, illetve izomrángás, zsibbadás, látászavar, szédülés és visszatérő eszméletvesztés.

Milyen szolgáltatásokat lehet igénybe venni a Medve Medical Egészségközpont Budapest neurológiai magánrendelésén?

Komplex szűrővizsgálatok egy helyen

A krónikus fájdalmak hátterében gyakran neurológiai probléma húzódik, amelynek kiderítéséhez a Budapest II. kerületi Medve Medical Egészségközpontban külön laborháttér áll rendelkezésre.

Hogyan lehet a Medve Medical Egészségközpont Budapest neurológiai magánrendelését felkeresni?

Bejelentkezés: hétköznap 8:00-12:00 és 14:00-19:00 között
Személyesen: 1027, Budapest, Medve u. 34-40.
Telefonon: +36-1/213-6986 vagy +36-1/201 2277
E-mailen: info@medvemedical.hu

Mit tegyünk vizsgálat előtt és hogyan készüljünk a vizsgálatra?

A rendelésre kérjük, mindig hozza magával korábbi leleteit, vizsgálati eredményeit.

Mennyi ideig tart a vizsgálat?

A vizsgálat kb. 45 percig tart.

 
Facebook
 
Medve Akció
 
Időpontfoglalás