Fogászat

Fogászat a II. kerületben

Medve Medical Egészségcentrum fogorvosi rendelője 2010-től áll a páciensek rendelkezésére.

Miért minket válasszon?

Magánklinikánkon törekszünk arra, hogy a beteg ne érezze magát kellemetlenül a kezelések alatt sem, és elégedett mosollyal távozhasson. Ebben segít minket a fogorvosi rendelő empatikus és szakmailag is naprakész kezelőszemélyzete és a legmodernebb fogászati technika. Fogászati szolgáltatásaink közül külön figyelmet érdemel a fogágybetegségek speciális kezelése, amely ma még Budapesten is csak nagyon kevés rendelőben elérhető. A fogágybetegség sajnos hazánkban népbetegségnek számít, ami a foghiányok kialakulásának leggyakoribb oka. Miután a betegeknek nem, vagy csak alig okoz panaszt, ezért nagyon gyakran későn veszik észre, vagy ha észre is veszik, a megfelelő kezelés elmarad. Fogorvosi rendelőnkben fokozott hangsúlyt fektetünk a fogazat és fogágy egységének megőrzésére, az ezzel kapcsolatos elváltozások komplex kezelésére. Egyéb általunk elvégzett fogászati kezelések közé tartozik az esztétikus és a fogágyat is kímélő hidak és koronák készítése, implantációs fogpótlások, kivehető pótlások készítése, fogtömések készítése, fogfehérítés is. Fogorvosi rendelőnkben többek között a legkorszerűbb fogászati szék, fogászati röntgen és gépi gyökércsatorna tágító is segíti a kényelmes és gyors kezelést.

Nálunk a legfontosabb, hogy a páciens a számára legmegfelelőbb ellátásban részesüljön, és a kezelések alatt is szinte otthon érezhesse magát. Szeretettel várjuk Önöket az egészséges mosolyért.

Milyen esetekben ajánljuk?

Bármikor, amikor úgy érzi, problémát okoz Önnek, vagy családtagjának hogy mosolya egészséges legyen.

Milyen szolgáltatásokat lehet igénybe venni a Medve Medical Egészségközpont fogászati szakrendelésén?

Az éves szűrővizsgálatokon felül minden esetben, amikor úgy érzi, valami nincs rendben a fogaival. Fogászati rendelőnkben betegeink az alábbi szolgáltatások igénybevételére jogosultak:

Milyen időközönként ismételjük a vizsgálatot/kezelést?

Kisdiákoknak ajánlott évente kétszer általános fogorvosi szűrővizsgálatainkon megjelenni, szüleiket pedig arra buzdítjuk, járjanak előttük jó példával, és évente legalább egyszer keressék fel fogászati rendelőnket. Betegség specifikusan a kezelés szükséges gyakoriságáról az első vizsgálat alkalmával tájékoztatjuk a következő alkalmak időpontjáról és számáról.

Hogyan lehet a Medve Medical Egészségközpont Budapest fogorvosi magánrendelését felkeresni?

Weboldal: fogászat2kerület.hu
Bejelentkezés: hétköznap 8:00-12:00 és 14:00-19:00 között
Személyesen: 1027, Budapest, Medve u. 34-40.
Telefonon: +36-1/213-6986 vagy +36-1/201 2277
E-mailen: info@medvemedical.hu

Mit tegyünk a fogorvosi vizsgálat előtt?

Vizsgálat előtt mindenképpen együnk, mert ha szükséges az érzéstelenítő, a fellépő zsibbadás három órán keresztül tart, és ez idő alatt nem szabad enni. Természetesen mossunk fogat is egy-egy kezelés előtt.

Vizsgálati idő a fogászaton?

Egy-egy vizsgálat átlagosan fél-háromnegyed óra, de néhány komolyabb kezelés akár két órán keresztül is eltarthat. A fogágybetegség kezelése több alkalommal történik, ami gyakran vezethet akár a beteg motivációjának csökkenéséhez. Ezzel jó tisztában lenni, hogy eredményt csak hosszú távú rendszeres fogászati kezelésekkel lehet elérni.

Hogyan történik a vizsgálat, a fogászati kezelés, gondozás?

Fogászati státuszfelvétel és kezelési terv. Ezen felül fogkőleszedés és professzionális dentálhigiénés tanácsadás személyre szabottan.

Van-e kockázata a vizsgálatnak, jár-e fájdalommal?

A fogorvosi kezelések során előfordulhatnak kisebb komplikációk, amik azonban nagyon ritkán súlyosak és rendszerint csak a kezelési tervet módosítják. Ilyen például, ha egy gyökérkezelés alatt álló fogat mégsem lehet megmenteni, hanem ki kell húzni. Az általunk alkalmazott érzéstelenítési technikák mellett a kezelések minimális kellemetlenséggel járnak, szinte fájdalommentesek.

 
Facebook
 
Medve Akció
 
Időpontfoglalás