Cégekhez kitelepülünk

Spóroljon az idővel és a pénzzel! Szűrővizsgálatainkat helybe visszük az Önök cégéhez

Csoportos szűrővizsgálatok, nem csak Budapesten!

A Medve Medical Egészségközpontnál igény és megbeszélés szerint szűrővizsgálatokra kitelepülést is vállalunk cégekhez, az ország bármely pontjára, amely során egyéni árakat és szűrőcsomagokat nyújtunk. Az általános belgyógyászati és fizikális vizsgálatok mellett lehetőség van komplex laboratóriumi szűrővizsgálatokra, vércukor- és koleszterinszint mérésére is.

Alkalmazottainak egészsége az Ön érdeke is!

Egy cég számára kiemelten fontos, hogy alkalmazottai egészségesek legyenek. A beteg munkaerő ugyanis a munkáltató számára is hátrányos, hiszen az alkalmazott teljesítménye jelentősen csökken, többet hiányzik a munkahelyről, ráadásul rossz egészségi állapota a közérzetére is hatással van, ami a munkahelyi légkört is negatívan befolyásolhatja. Vegye kézbe az irányítást, és előzze meg, hogy alkalmazottai lebetegedjenek! A Medve Medical Egészségközpontnál lehetőség van az Ön elképzelései szerint összeállított szűrőcsomagokra is.

Az idő pénz

A szűrővizsgálatokra szánt idő már azzal is jelentősen lerövidül, hogy dolgozóinak nem kell utazással, sorban állással, várakozással tölteniük az időt, de ezen felül is igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a vizsgálatokat a kitelepülések során. Ezzel a megoldással Ön időt és pénzt takarít meg, ráadásul alkalmazottai is értékelni fogják, hogy képet kaphatnak egészségi állapotukról.

Szűrővizsgálatokkal az eredményes munkáért

A korábban elsősorban menedzsereket veszélyeztető betegségek ma már az alkalmazottakat is egyre nagyobb mértékben érintik. A szűrővizsgálatok éppen ezért kiemelten fontosak az egészségmegőrzés szempontjából, hiszen gyorsan, hatékonyan, akár korai stádiumban képesek kiszűrni a betegségeket. Ezért évente-kétévente javasoljuk egy komplex szűrővizsgálat elvégzését, amelynek során időben diagnosztizálhatóak például a vérnyomásproblémák, érbetegségek, szívbetegségek, a cukorbetegség és számos egyéb olyan egészségügyi probléma is, amely sokáig lappanghat tünetmentesen. Központunkban számos olyan szűrővizsgálat elérhető, amellyel hatékonyan kiszűrhetőek azok a problémák, amelyek az Ön alkalmazottainak eredményességét akadályozhatják.

Teljes körű szűrővizsgálatok a Medve Medical Egészségközpontban

A Medve Medical Egészségközpontban további, bővített szűrővizsgálatokra is van lehetőség, melyeket olyan diagnosztikai eszközökkel egészítünk ki, mint az ultrahang vagy EKG. Központunkban hétféle szűrőcsomag közül választhatnak. Cégeknél végzett kitelepüléskor ezek kombinációja igénytől függően választható.

Törődjön cégével és alkalmazottaival, válassza a Medve Medical Egészségközpont szűrővizsgálatait!