Bőrgyógyászat

“…fecseg a felszín, hallgat a mély” (József Attila)

Mit nyújt a Medve Medical Egészségközpont Budapest bőrgyógyászati magánrendelője?

Az orvostudomány a bőrgyógyászati betegségekben mára nagy eredményeket ért el: eredményesen kezelhetők olyan bőrbetegségek is, amelyek eddig hosszú éveken keresztül keserítették meg a páciensek életét, mint például a pikkelysömör, pattanásos bőr vagy rosacea. A Medve Medical Egészségközpont bőrgyógyászati magánrendelése több időt fordít a beteg kórelőzményének felvételére: a betegséget nemcsak a bőrelváltozás vizsgálatával hanem a páciens lelki, családi hátterének – a tünet indokoltságának megfelelően – alapos feltérképezésével is pontosítja. Az általános bőrgyógyászati problémákon kívül foglalkozunk bőrgyógyászati onkodermetologiával.

A bőrbetegségek tünetei kellemetlenek

A bőr az emberi test legnagyobb szerve. Számos feladatot lát el, többek között szabályozza a testhőmérsékletet, fenntartja a víz és ion egyensúlyt, ezen kívül érzékeli a fájdalmas és kellemes ingereket. A bőr megakadályozza, hogy veszélyes anyagok jussanak a szervezetbe, és védelmet nyújt a napsugárzás káros hatásaival szemben. Nagyon fontos tudni, hogy bármilyen probléma adódik a bőr feladatának ellátásával, az nagymértékben kihathat a szellemi és testi egészségre! Bőrünk állapota sok mindenről árulkodik: tükrözi belső egyensúlyunkat, egészségünket, betegségünket. A bőrbetegségek tünetei kellemetlenek, jól láthatók és sokszor feltűnők is, vagyis nemcsak egészségi, hanem sokszor esztétikai, következményes lelki problémát is okozhatnak.

Bőrbetegségek diagnosztizálása

A bőrön megjelenő eltérések sok esetben csakis a bőrre korlátozódnak. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a bőrelváltozást az egész szervezetet érintő megbetegedés okozza. Előfordulhat, hogy ezért vérkép vagy más laboratóriumi, vagy szakorvosi vizsgálat is szükséges ahhoz, hogy a bőrbetegséget előidéző belső szervi eltérést megtalálja.

Hogyan lehet a Medve Medical Egészségközpont bőrgyógyászati magánrendelését felkeresni?

Bejelentkezés: hétköznap 8:00-12:00 és 14:00-19:00 között
Személyesen: 1027, Budapest, Medve u. 34-40.
Telefonon: +36-1/213-6986 vagy +36-1/201 2277
E-mailen: info@medvemedical.hu

 
Facebook
 
Medve Akció
 
Időpontfoglalás