Rólunk mondták

Három rendelés együttműködése

“Idős, rosszul mozgó édesanyámnak lábszár fekélye volt. Olyan rendelőt kerestem, ahol a háziorvos mellett angiológus érsebész és bőrgyógyász is meg tudta vizsgálni. Végül is alapos és gyors egymást követő vizsgálat után jöhetett a kezelés: a komplex bőrgyógyászati és lézeres érsebészeti kezelésre anyukám lába sokat javult. A szakszerű és gyors kezelésnek köszönhetően mára teljes és egészséges bőr fedi a lábát.”

Jó kapcsolat a fül-orr-gégészeti és a fogászati rendelés között

“Nagyon furcsa, nyilalló arcfájással kerestem fel a rendelőt. Olyan szakrendelőt kerestem, ahol egyszerre tudtak a fül-orr-gégészeti és a fogászati rendelésen velem foglalkozni. A barátaim szerint a fogam volt a panaszom oka, azonban pár hónapja a fogorvosom mindent rendben talált. Szerencsére megtaláltam a Medve Medical Egészségközpontot, ahol mindkét szakrendelésen egyszerre fogadtak, azonnal elkészítették a röntgen vizsgálatot, és estére már kész is volt a diagnózis. Kiderült, hogy a félelmem nem volt alaptalan: a fül-orr- gégészeti betegségemre még aznap fény derült, és megkezdték a kezelésem. Rövid idő alatt elmúltak a panaszaim!”

Egy urológust hirtelen lehetett mozgósítani

“Nagyon jó volt – és mint kiderült, életet mentett -, amikor a háziorvosom, Galla doktornő azonnal tudta értesíteni az urológust. Ugyanis nagyon gyorsan volt szükségem hólyagtükrözésre, és kiderült: kezdeti stádiumban lévő hólyag rákom volt, amit köszönhetően a gyors ellátásnak, 3 napra rá meg is operáltak. Állami ellátás keretében valószínűleg már meghaltam volna, de itt szerencsére időben felismerték és kezelték a betegséget!”

S. K.

“A Medve Medical Egészségközpont szép, modern, igényes, elegáns, igazi orvosi rendelő.”

N. Éva Budapest

“A Professzor Úr egy végtelenül kedves, türelmes, tiszteletreméltó ember, akinél jobb érsebészt találni sem lehet. Engem 38 éves létemre már háromszor műtött, egy rossz szót sem tudnék mondani róla. Sajnos nemsokára ismét felkeresem Önt a Medve Medical Egészségközpontban a lábaimmal kapcsolatban. Szeretném megérdeklődni, hogy az injekciós, ill. lézeres visszérkezelést végzik-e még ilyenkor tavasszal.”

 
Facebook
 
Medve Akció
 
Időpontfoglalás