Dr. Szatmári Péter - fogorvos, parodontológus

TANULMÁNYOK:

2011: parodontológia szakvizsga

2008: Semmelweis Orvostudományi Egyetem, fogorvosi diploma Summa Cum Laude
2007/2008: Köztársasági ösztöndíj

SZAKMAI SZÖVETSÉGEK SZERVEZETEK TAGSÁGA:

Magyar Parodontológiai Társaság

MUNKAHELYEK:

2008-: Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinika, klinikai orvos

Az egyetemen a betegellátás mellett részt veszek a magyar és angol nyelvű oktatásban, és a klinikán végzett tudományos kutatásokban.

Emellett parodontológiai témájú cikkek szakfordítását végzem a Magyar Fogorvos című folyóirat számára.

2008-Külünböző magánrendelések, alkalmazott fogorvos

2010- Medve Medical fogászat

A fogászaton belül speciális érdeklődési területem a parodontológia, a parodontális tasaksebészet, regeneratív sebészet, az ínykorrekciós sebészet, valamint a fogágyat is kímélő, esztétikus fogpótlások készítése.

NYELVTUDÁS:

angol felsőfok, német középfok

A Semmelweis Egyetemen 2008-ban szereztem meg a diplomámat Summa cum Laude minősítéssel. A diploma megszerzése után felvételt nyertem a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikájára, és 2011-ben itt szakvizsgáztam parodontológiából.

Az egyetemen a betegellátás mellett részt veszek a magyar és angol nyelvű oktatásban, és a klinikán végzett tudományos kutatásokban. Emellett parodontológiai témájú cikkek szakfordítását végzem a Magyar Fogorvos című folyóirat számára. A fogászaton belül speciális érdeklődési területem a parodontológia, a parodontális tasaksebészet, regeneratív sebészet, az ínykorrekciós sebészet, valamint a fogágyat is kímélő, esztétikus fogpótlások készítése. Mivel összesen kb. 30 szakképzett parodontológus praktizál hazánkban, szerencsésnek érzem magam, hogy a fogászatnak ilyen különleges szakterületével foglalkozhatok.

Munkám során törekszem arra, hogy a munkámat minél magasabb színvonalon tudjam ellátni, arra, hogy megismerkedjek a legkorszerűbb módszerekkel. A precizitást a legfontosabb szakmai követelménynek tekintem. Mindemellett nálam a legfontosabb, hogy a páciens a számára legmegfelelőbb ellátásban részesüljön, a kezelések alatt a lehető legkevesebb kellemetlenség érje, és szinte otthon érezhesse magát.