Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek
Ajándékozzon vizsgálati utalványt! Facebook
 
Medve Akció
 
Időpontfoglalás

Dr. Szatmári Péter - fogorvos, parodontológus magánrendelés

TANULMÁNYOK:

2011: parodontológia szakvizsga

2008: Semmelweis Orvostudományi Egyetem, fogorvosi diploma Summa Cum Laude
2007/2008: Köztársasági ösztöndíj

SZAKMAI SZÖVETSÉGEK SZERVEZETEK TAGSÁGA:

Magyar Parodontológiai Társaság

MUNKAHELYEK:

2008-: Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinika, klinikai orvos

Az egyetemen a betegellátás mellett részt veszek a magyar és angol nyelvű oktatásban, és a klinikán végzett tudományos kutatásokban.

Emellett parodontológiai témájú cikkek szakfordítását végzem a Magyar Fogorvos című folyóirat számára.

2008-Külünböző magánrendelések, alkalmazott fogorvos

2010- Medve Medical fogászat

A fogászaton belül speciális érdeklődési területem a parodontológia, a parodontális tasaksebészet, regeneratív sebészet, az ínykorrekciós sebészet, valamint a fogágyat is kímélő, esztétikus fogpótlások készítése.

NYELVTUDÁS:

angol felsőfok, német középfok

A Semmelweis Egyetemen 2008-ban szereztem meg a diplomámat Summa cum Laude minősítéssel. A diploma megszerzése után felvételt nyertem a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikájára, és 2011-ben itt szakvizsgáztam parodontológiából.

Az egyetemen a betegellátás mellett részt veszek a magyar és angol nyelvű oktatásban, és a klinikán végzett tudományos kutatásokban. Emellett parodontológiai témájú cikkek szakfordítását végzem a Magyar Fogorvos című folyóirat számára. A fogászaton belül speciális érdeklődési területem a parodontológia, a parodontális tasaksebészet, regeneratív sebészet, az ínykorrekciós sebészet, valamint a fogágyat is kímélő, esztétikus fogpótlások készítése. Mivel összesen kb. 30 szakképzett parodontológus praktizál hazánkban, szerencsésnek érzem magam, hogy a fogászatnak ilyen különleges szakterületével foglalkozhatok.

Munkám során törekszem arra, hogy a munkámat minél magasabb színvonalon tudjam ellátni, arra, hogy megismerkedjek a legkorszerűbb módszerekkel. A precizitást a legfontosabb szakmai követelménynek tekintem. Mindemellett nálam a legfontosabb, hogy a páciens a számára legmegfelelőbb ellátásban részesüljön, a kezelések alatt a lehető legkevesebb kellemetlenség érje, és szinte otthon érezhesse magát. 

 
 
Dr. Szatmári Péter
Dr. Szatmári Péter Fogászat, parodontológia
 
 
 

A Professzor Úr egy végtelenül kedves, türelmes, tiszteletreméltó ember, akinél jobb érsebészt találni sem lehet. Engem 38 éves létemre már háromszor műtött, egy rossz szót sem tudnék mondani róla. Sajnos nemsokára ismét felkeresem Önt a Medve Medical Egészségközpontban a lábaimmal kapcsolatban. Szeretném megérdeklődni,hogy az injekciós , ill. lézeres visszérkezelést végzik-e még ilyenkor tavasszal.

- N. Éva Budapest
Vissza a lap tetejére